Diabły na koniu przystawki
Diabły na koniu przystawki to bezglutenowe i pierwotne hor d ' oeuvre. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 122 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, sera, śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Diabły na koniu, Diabły na koniu, oraz Diabły Na Koniu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieść żaroodporny stojak na arkuszu ciastek; odłóż na bok.
Umieść 12 wykałaczek w misce z wodą do namoczenia.
Tymczasem za pomocą małego ostrego noża, wyciąć szczelinę w każdej śliwce, aby zrobić kieszeń, uważając, aby nie przeciąć całej drogi. Suszone śliwki z serem pleśniowym.
Każdy plasterek boczku pokroić na trzy części. Owiń kawałek boczku wokół każdej wypełnionej śliwki, używając wykałaczki do zabezpieczenia.
Umieść na stojaku na blasze.
Broil z góry 4 do 6 cali od ciepła 10 do 12 minut, obracając raz, aby uniknąć spalania boczku. Schłodzić 5 minut przed podaniem.