Diabelskie zielone jajka i szynka
Diabelskie zielone jajka i szynka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 87 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli kupiłeś pesto bazyliowe, zieloną cebulę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Diabelskie Jajka, Diabelskie Jajka, oraz Pysznie Diabelskie Jajka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połowę jajek przekrój wzdłuż i przełóż żółtka do miski.Ułóż połówki białka na półmisku, przykryj i włóż do lodówki.
Żółtka rozgnieść widelcem do gładkiej konsystencji.
Dodać majonez, musztardę, czosnek i pesto i wymieszać na gładką masę. (Można to również zrobić za pomocą miksera elektrycznego z uchwytem do bicza.) Wymieszać w zielonej cebuli. Smak mieszaniny jaj i dodać trochę soli w razie potrzeby; pestos różnią się zawartością soli.
Wymieszać mieszankę do worka cukierniczego wyposażonego w zwykłą lub dużą końcówkę gwiazdy, a następnie wymieszać równomiernie na połówki białka. Lub wypełnić jajka łyżką, dzieląc nadzienie równomiernie.
Aby polewa, w małej misce, wymieszać prosciutto i bazylii.
Skropić olejem i wrzucić do herbu. Każdą połowę jajka przełożyć na około 1 czubatą łyżeczkę mieszanki.
Od d ' Lish Deviled Eggs przez Kathy Casey, (C) © 2013 Andrews McMeel Publishing, LLC