Diabelskie jajka mamy Yearwood
Przepis Mama Yearwood ' s Deviled Eggs jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 24 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 24. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz musztardę, majonez, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane, oraz Zielone jajka i szynka.
Instrukcje
Umieścić jajka w jednej warstwie w rondlu ze stali nierdzewnej. (Nie należy stosować środków zapobiegających przywieraniu.)
Dodaj wodę do głębokości 3 cali. Doprowadzić do wrzenia toczenia; przykryć, zdjąć z ognia i odstawić 20 minut.
Umieść jajka pod zimną bieżącą wodą, aż po prostu ostygnie na tyle, aby obsłużyć. Stuknij jajka na blacie, aż powstaną pęknięcia; obrać.
Pokrój jajka na pół wzdłuż i ostrożnie usuń żółtka, zachowując białka nienaruszone. Utrzeć razem żółtka, majonez, kolejne 2 składniki, sól i pieprz do smaku. Wymieszać żółtko na połówki białka.
Podawać natychmiast lub przykryć i schłodzić 1 godzinę przed podaniem.
Tuż przed podaniem posypać papryką.