Diabelski klopsik na grillu

Diabelski klopsik na grillu to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 478 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać sos barbecue, zupa cebulowa mix, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Jak grillować kurczaka na kuchence (metoda Easy Grill Pan), Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki, oraz Momma Joe ' s Meatloaf-klopsiki jak mama dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieloną wołowinę, kiełbasa chorizo, jajko, bułka tarta, zielone chili, cebula, sos barbecue, ketchup, i zupa cebulowa wymieszać w dużej misce, aż dobrze połączone. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu. Mocno zapakuj mieszaninę mięsa do patelni bochenkowej o wymiarach 9x5 cali i przykryj folią aluminiową.
Umieść przykrytą patelnię na grillu z dala od bezpośredniego ciepła. Gotować przez 30 minut, następnie ostrożnie usunąć folię i odsączyć tłuszcz. Przykryj patelnię folią i wróć do grilla. Kontynuuj gotowanie, aż klopsiki nie są już różowe w środku, o 20 minut więcej. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).