Di ' S faszerowane zielone papryki
Di Nadziewane zielone papryki może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka papryki, cebula, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 22 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Faszerowana Zielona Papryka, Faszerowana Zielona Papryka I, oraz Faszerowana Zielona Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Chop zastrzeżone zielona papryka szczyty i zmierzyć się 1/4 szklanki.
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować całą zieloną paprykę, aż lekko miękka, o 5 protokół.
Odcedzić i doprawić wnętrze papryki odrobiną soli.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, cebula, czosnek, i zastrzeżone 1/4 Puchar posiekanej zielonej papryki w gorącej patelni, aż zmielona wołowina jest rumiana i krucha, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszaj pomidory z puszki i płyn, ryż, 1/2 szklanki wody, sos Worcestershire, 1 łyżeczka soli, ostry sos i czarny pieprz do mielonej mieszaniny wołowiny; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć patelnię pokrywką, i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, 15 do 18 protokół.
Wymieszać 3/4 sera mozzarella i 3/4 sosu pomidorowego do mielonej mieszanki wołowo-ryżowej. Paprykę nadziewamy mieloną mieszanką wołowo-ryżową; każdą z nich uzupełniamy pozostałym serem mozzarella i sosem pomidorowym. Ułóż nadziewane papryki w naczyniu do pieczenia. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gotowane przez i ser topi się, 30 do 35 minut.