Devilish Angel Food Cake

Devilish Angel Food Cake
Diabelski anioł jedzenie ciasto może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, sól, białka jaj, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Dzień Matki. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Diabelskie ciasto Anielskie z jagodami nasączonymi winem, Angel Food Cake, oraz Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 4 składniki przesiać w misce i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubij białka, śmietanę z kamienia nazębnego, ciepłą wodę, ekstrakt waniliowy i sól w dużej misce z dużą prędkością miksera, aż się spieni. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru, 2 łyżki na raz, ubijając mieszaninę, aż utworzą się sztywne szczyty. Przesiać mieszaninę mąki na mieszaninę białka jaja, 1/4 szklanki na raz, i złożyć mieszaninę mąki w delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Białka JajBiałka Jaj
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Łyżka ciasto do ungreased 10-calowy miski rur, równomiernie rozłożone. Złamać kieszenie powietrzne, przecinając ciasto nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
5
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Odwróć patelnię; pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Poluzuj ciasto z boków patelni za pomocą wąskiej szpatułki; Przywróć ciasto na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn