Devil ' s Food wanilia krem spirale
Devil 's Food wanilia krem spirale może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, syrop kukurydziany, masło w sztyfcie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Devil ' s Food z kremem waniliowym, Babeczki Devil ' s Food wypełnione kremem, oraz Ciasto diabelskie z nadzieniem z kremu Mocha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj jeden 9 przez 17-calową tacę z natryskiem roślinnym, linią z pergaminem i spryskaj ponownie. W mikserze, używając przystawki do ubijania, ubijaj żółtka i cukier, aż podwoją objętość i bladożółtą; dodaj ekstrakt waniliowy. Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i cukier puder dwukrotnie przesiać. Powoli dodaj suche składniki do miski mieszającej, biegnąc powoli, aż do pełnego włączenia.
W czystej i beztłuszczowej misce ubij białka, aż będą twarde, ale nie wyschną. Dodać jedną piątą ubitych białek do mieszaniny kakao i wymieszać, aż dobrze włączone. Pozostałe białka złóż w 3 partiach do mieszanki kakaowej i natychmiast rozłóż na dużej blasze za pomocą przesuniętej szpatułki, uważając, aby nie przepracować ciasta.
Natychmiast uruchom końcówkę noża wokół krawędzi ciasta, aby poluzować go z boków tacy arkuszy, a następnie przesuń go (z pergaminem) na chłodną powierzchnię. Przyciąć suche krawędzie ciasta.
Krem waniliowy nadzienie: mikserem elektrycznym ubić masło i skracanie warzyw aż do wymieszania. Obracamy mikser do najniższego ustawienia i stopniowo dodajemy cukier cukierniczy. Włącz mikser z powrotem i beat z dużą prędkością, aż lekki i puszysty, o 5 protokół. Stopniowo beat w wanilii i syrop kukurydziany, aż nadzienie jest konsystencja kwaśnej śmietany, o 2 minuty więcej.
Za pomocą ostrego noża pokrój ciasto na pół wzdłuż. Za pomocą szpatułki przesuniętej rozprowadzić grubą warstwę kremu waniliowego o grubości 1/8 cala na połowę ciasta i pokroić na 5 równych części na połowę.
Zwinąć szczelnie każdą sekcję (odrywając pergamin podczas zwijania) i wstawić do zamrażarki na 30 minut.
Roztopić słodko-gorzką czekoladę w górnej części podwójnego kotła i dodać masło kakaowe lub olej roślinny.
Umieścić rolki po 1 na raz bezpośrednio w podwójnym kotle roztopionej czekolady. Każdą rolkę całkowicie zalać czekoladą. Używając dwóch widelców, ostrożnie przenieś rolki na wyłożoną pergaminem tacę, pozwalając, aby nadmiar czekolady kapał z powrotem do podwójnego kotła. Kontynuuj z pozostałymi roladkami, nalewając więcej czekolady na talerz w razie potrzeby.