Mai Tai Cupcake
Mai Tai Cupcake może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 43 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz Rum kokosowy, sok z limonki, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, Vanilla Cupcake-najlepszy test babeczek waniliowych wypiekanych przez 50 piekarzy i liczących, oraz Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni).
Umieść folię lub papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 23 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Całkowicie fajne.
W małej misce wymieszaj składniki glazury, aż cukier się rozpuści.
Pędzel glazury na babeczki.
W dużej misce, beat skrócenie i 1/2 Puchar masła z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Stopniowo dodawać 4 szklanki cukru pudru, 1 szklanka na raz, ubijając aż do połączenia.
Dodać ekstrakty i 2 łyżki mleka; ubić do wymieszania.
Dodaj wystarczającą ilość pozostałych 1 do 2 łyżek mleka, 1 łyżeczkę na raz, ubijając, aż lukier będzie lekki i puszysty.
Łyżka lukier do dekoracji torby wyposażone w końcówkę Gwiazdy # 1M; lukier rurowy w okrągły wzór na czubkach babeczek.