Deser Cytrynowy

Deser Cytrynowy
Deser cytrynowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 193 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 34 centów za porcję. Jeśli masz cukier, odparowane mleko, krakersy graham i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lemon Fluff Deser, Deser Cytrynowy Warstwowy, oraz Cytrynowe Deserowe Shoty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać krakersy graham, 1/3 szklanki cukru i masła w misce; naciśnij połowę mieszaniny krakersy graham na dnie naczynia do pieczenia 9x13-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połącz wrzącą wodę i żelatynę cytrynową w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Cytrynowymżelatyna O Smaku Cytrynowym
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszaj sok z cytryny i skórkę z cytryny w miarce i dodaj wystarczającą ilość wody, aby uzyskać 1 szklankę; wymieszaj mieszaninę soku z cytryny i 1 szklankę cukru do mieszaniny żelatyny, aż cukier się rozpuści. Przechowywać w lodówce i pozostawić mieszaninę do częściowego Ustawienia, O 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
4
Odparowane mleko ubić w zimnej szklance lub metalowej misce do uzyskania średnich szczytów. Podnieś trzepaczkę lub trzepaczkę prosto do góry: czubek piku utworzony przez mleko powinien lekko zwijać się. Złożyć mieszaninę żelatyny do ubitego mleka, aż równomiernie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wlać mieszaninę żelatyny do przygotowanej skorupy i posypać pozostałą mieszaninę krakersów graham na wierzchu. Schłodzić co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże KawałkiCałe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn