Deluxe Egg Rolls
Deluxe Egg Rolls wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 208 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz olej sezamowy, sos sojowy, korzeń imbiru i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. Jest to tanie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Śniadaniowe Babeczki Z Jajkiem, Meksykańska Zapiekanka Z Jajkiem, oraz Deviled Egg Makaron Sałatka.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym, ciężkim rondlu lub frytkownicy do 375 stopni F (190 stopni C).
Miejsce zmielony Indyk, 1/2 korzeń imbiru i około 1/2 czosnek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Rozgrzać olej sezamowy w woku na średnim ogniu. Wymieszać z pozostałym imbirem i czosnkiem.
Wymieszać w bok choy, marchew, zielona cebula i sos sojowy. Gotować i mieszać, aż warzywa będą miękkie, ale chrupiące.
W średniej misce wymieszaj mielonego indyka i mieszankę bok choy.
Napełnić podwójną grubość owijek wonton około 1 łyżką mieszanki indyka i bok choy. Fold owijki nad nadzieniem i zwilżyć szew do uszczelnienia. Powtórz z pozostałymi opakowaniami i nadzieniem.
W małych partiach, głęboko smażyć wypełnione wontons aż chrupiące i złoty kolor, 3 do 5 protokół.