Delikatny Włoski Pieczony Kurczak

Delikatny Włoski Pieczony Kurczak
Delikatny Włoski Pieczony kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 551 kalorii, 32G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka parmezanu, przyprawione bułki tartej, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Delikatne Włoskie Ciasteczka Cukrowe, Soczyste i delikatne włosko-Amerykańskie klopsiki w czerwonym sosie, oraz Delikatne Pieczone Krople Bezy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać majonez, parmezan i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W osobnej misce umieścić bułkę tartą. Kurczaka zanurzyć w mieszaninie majonezu, a następnie w bułce tartej do obtarcia. Ułóż powlekanego kurczaka na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub do soków z kurczaka uruchomić jasne i powłoki jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn