Delikatny Włoski Pieczony Kurczak

Delikatny Włoski Pieczony Kurczak
Delikatny Włoski Pieczony kurczak może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 551 kalorii, 32G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka parmezanu, przyprawione bułki tartej, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Delikatne Włoskie Ciasteczka Cukrowe, Soczyste i delikatne włosko-Amerykańskie klopsiki w czerwonym sosie, oraz Delikatne Pieczone Krople Bezy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać majonez, parmezan i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W osobnej misce umieścić bułkę tartą. Kurczaka zanurzyć w mieszaninie majonezu, a następnie w bułce tartej do obtarcia. Ułóż powlekanego kurczaka na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku, lub do soków z kurczaka uruchomić jasne i powłoki jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn