Delikatne Faszerowane Kury Kornwalijskie
Delikatne faszerowane kury kornwalijskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1415 kalorii, 105g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, sól, kury z dziczyzny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Kury Kornwalijskie, Faszerowane Kury Kornwalijskie, oraz Kury Nadziewane Ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na małej patelni, podsmażyć seler i cebulę w 1 łyżka masła do miękkości. Wymieszać z zupą, grzybami i przygotowanym ryżem.
Posypać wewnątrz i na zewnątrz kur solą i pieprzem. Rzeczy z mieszanką ryżową.
Umieścić na stelażu w nasmarowanej płytkiej patelni do pieczenia; przykryć folią.
Piec w temperaturze 350° przez 40 minut.
Usunąć folię. Roztopić pozostałe masło; posmarować kury.
Piecz 25-35 minut dłużej lub do momentu, gdy soki będą czyste, a termometr do mięsa wyświetli 180° dla kur i 165° Dla farszu.