Delikatne faszerowane kury kornwalijskie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1415 kalorii, 105g białka, oraz 87 g tłuszczu. Na 4,77 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, sól, kury z dziczyzny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Faszerowane Kury Kornwalijskie, Faszerowane Kury Kornwalijskie, oraz Kury Nadziewane Ananasem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na małej patelni, podsmażyć seler i cebulę w 1 łyżka masła do miękkości. Wymieszać z zupą, grzybami i przygotowanym ryżem.