Delaware Peach Crisp może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,73 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 735 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz lody vanillan, mieloną gałkę muszkatołową, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy są Peach Crisp: zdrowe chrupiące na śniadanie, Delaware Creamed Succotash, oraz Delaware Farmers ' Breakfast.
Instrukcje
1
Odsączyć brzoskwinie, rezerwując syrop w rondlu; odstawić brzoskwinie na bok. Wymieszaj brązowy cukier, skrobię kukurydzianą, miód, cynamon i gałkę muszkatołową w syropie brzoskwiniowym, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Skrobia Kukurydziana
Cynamon
Brzoskwinia
Gałka Muszkatołowa
Miód
Syrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj sok z cytryny, rodzynki, orzeszki pekan i zastrzeżone brzoskwinie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Brzoskwinia
Rodzynki
Orzeszki Pekan
3
Wlać do nasmarowanego 2-qt. naczynie do pieczenia.