Dekadenckie Monety Czekoladowe
Dekadenckie czekoladowe monety mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 69 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz proszek kakaowy przetworzony w Holandii, skórkę pomarańczową, sól kuchenną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Monety czekoladowe, orzechowe i żurawinowe, Monety Czekoladowo-Earl Grey Shortbread, oraz Czekoladowo-Espresso garnki de Crème z pestkami Benne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć chipsy czekoladowe i masło do miski bezpiecznej dla mikrofalówki i podgrzewać na dużej mocy przez 1 minutę. Wymieszaj je razem,a następnie podgrzewaj przez dodatkową minutę. Być może trzeba podgrzać mieszaninę przez dodatkową minutę lub dłużej, ale należy dokładnie wymieszać mieszaninę między ogrzewaniami i nie przegrzewać jej.
Niech czekolada ostygnie przez 5 protokół.
W średniej misce, ubić razem mąkę, brązowy cukier, kakao w proszku, i sól.
W misce miksera elektrycznego wyposażonego w łącznik łopatkowy połącz jajka i skórkę pomarańczową i mieszaj na małej prędkości przez 1 minutę. Mikser działa na niskiej prędkości, wlać roztopioną czekoladę i mieszać przez 1 minutę, skrobanie po bokach miski w razie potrzeby.
Dodaj mieszaninę mąki i wymieszać na niskiej prędkości przez 10 sekund.
Obrócić ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagniatać przez około 30 sekund, aż cała mąka zostanie dodana i ciasto się połączy. Ciasto podzielić na pół, jedną połowę przykryć folią i odstawić na bok.
Umieść arkusz papieru pergaminowego na powierzchni roboczej, a drugą połowę ciasta połóż na pergaminie. Lekko spłaszczyć ciasto ręką, a następnie przykryć drugim arkuszem pergaminu. Wałkiem do ciasta rozwałkuj ciasto między arkusze pergaminu do grubości około 1/8 cala. Możesz użyć lekkiego pylenia mąki, jeśli ciasto jest lepkie. Rozpakuj drugą połowę ciasta i rozwałkuj tak jak pierwszą połowę.
Przełożyć ciasto, wciśnięte między pergamin, na blachę do pieczenia i schłodzić w lodówce przez około 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Wyjmij ciasto z lodówki, odklej oba arkusze pergaminu i połóż ciasto na desce do krojenia. Za pomocą foremki do ciastek (możesz użyć dowolnego kształtu, ale zrób to o średnicy 2 1/2 cala), wyciąć ciasteczka z ciasta, raz przerzucając resztki.
Umieść ciasteczka na pergaminowej blasze do pieczenia, rozstaw je 1 cal od siebie.
Piec ciasteczka przez 10 do 12 minut. Ciasteczka są robione, gdy zaczynają czuć się lekko jędrne i można poczuć czekoladę. Uważaj, aby ich nie przesadzić.
Przenieś ciasteczka do drucianego stojaka i pozwól im ostygnąć.