Deep Dish Pumpkin Pie
Deep Dish Pumpkin Pie wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka melasy, mielonego cynamonu, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Deep Dish Pumpkin Pie, Deep Dish Pumpkin Pie, oraz Mini Deep Dish Pumpkin Pies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W misce wymieszać dynię, odparowane mleko, masło, jajka i wanilię.
W osobnej misce ubić cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie, sól, melasę i masę do pieczenia.
Dodać do mieszanki dyni i dokładnie wymieszać.
Wlać nadzienie do niepakowanego ciasta i piec przez 50 minut lub aż włożony nóż wyjdzie czysty.