Deep Dish Pizza Pie
Deep Dish Pizza Pie to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 467 kalorii, 21g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 32 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać bulk kiełbasa wieprzowa, masło, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Pizza Deep-Dish, Pizza Deep-Dish, oraz Deep Dish Pizza.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. W 12-calowej patelni nonstick, gotować kiełbasę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy.
Usunąć kiełbasę do ręczników papierowych, zastrzegając kapanie. Cebulę i paprykę ugotować w kapiskach, aż będzie chrupiąca-miękka.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, mąkę kukurydzianą i parmezan.
Pokrój w maśle, używając blendera do ciasta, aż będzie kruchy.
Dodaj wrzącą wodę; energicznie mieszaj, aż ciasto uformuje się. Spray 10-calowa patelnia żaroodporna z natryskiem do gotowania. Naciśnij ciasto na dolnej i górnej stronie patelni. Ułóż plastry sera na skórce; rozłóż 1/3 szklanki sosu do pizzy. Wierzch z mieszanką kiełbasy i cebuli. Ułóż dwie trzecie mieszanki pepperoni na cebuli.
Rozłóż pozostałą 1/3 szklanki sosu do pizzy na pepperoni; top z rozdrobnionym serem mozzarella i pozostałym pepperoni.
Piec 30 do 35 minut lub aż skorupa jest złoty kolor.
Pokroić na 8 klinów; podawać z dodatkowym sosem do pizzy, w razie potrzeby podgrzewanym.