Dan Dan Noodles
Dan Dan Noodles jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 747 kalorii, 30g białka, oraz 30 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, szeroki makaron jajeczny, cienką zieloną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj makaron z warzywami, jak zrobić makaron z warzywami / easy Veg noodles, Somen noodles w / słodki sos sojowo-imbirowy-Takashi ' s Noodles Cookbook, oraz Makaron na Nowy Rok: kantoński Pieczony makaron z zupą z kaczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować w 6 ćwiartkach wrzącej wody przez 3 minuty.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 3/4 szklanki płynu do gotowania.
Makaron umieścić w dużej misce.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj orzeszki ziemne do patelni; smażyć 2 minuty lub aż pachnące.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić.
Połącz mieszaninę orzeszków ziemnych, sos sojowy i następne 4 składniki (przez imbir) w mini chopper; proces aż drobno zmielone.
Gotować wieprzowinę i sól na patelni na średnim ogniu 8 minut lub aż do zrobienia, mieszając do kruszonki.
Dodać mieszaninę orzeszków ziemnych i 3/4 szklanki płynu do gotowania wieprzowiny; doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę, często mieszając.
Dodać mieszankę wieprzową, sok, i cebula do makaronu; wrzucić dobrze.
Miejsce o 1 3/4 Puchar mieszaniny makaronu w każdej z 4 misek; top każdej porcji z 5 łyżki ogórka i 1 łyżka kolendry.