Daktyle Orzech Czekolada Chipsy Bezy
Date Nut Chocolate Chip bezy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis służy 24 i kosztuje 27 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, chipsy czekoladowe, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 42 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Bezy, Listwy mocujące daty i nakrętki, oraz Bezy Czekoladowe Z Orzechami Laskowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. I linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem paper.In mikserem ubijamy białka mikserem elektrycznym, aż uformują się sztywne szczyty. Ubić w cukrze kilka łyżek na raz. Wymieszać w Pekan, daktyle i chipsy czekoladowe.Z obficie zaokrągloną łyżeczką upuść 12 kopców ciasta na każdą blachę do pieczenia. Ustaw jeden arkusz na środkowym stojaku i jeden na Dolnym stojaku i piec przez 15 minut.Po 15 minutach zmniejsz temperaturę piekarnika do 275 stopni F, przesuń blachy do pieczenia, aby arkusz na dole był teraz na górze i odwrotnie. piec przez kolejne 15 minut w temperaturze 275 stopni F. wyłączyć piekarnik i niech ciasteczka siedzieć w zamkniętym" off " piekarnik na około dwie godziny.