Przepis Daisy Brand Chicken Nachos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 875 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chipsy kukurydziane, kurczak, salsa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Shanghai Chicken Stir-Fry z kurczakiem marki NatureRaised Farms® , Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, oraz Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Ułóż wiórki kukurydziane na dużej blasze do pieczenia. W dużej misce wymieszać rozdrobniony kurczak, 3/4 szklanki śmietany, 1/2 szklanki salsy, zielona cebula, fajita przyprawy mix, i świeży sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Fajita
Rozdrobniony Kurczak
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Chipsy Kukurydziane
1 Truskawka Bez łuski
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.