Daddy Warbucks

Daddy Warbucks
Daddy Warbucks może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 541 kalorii. Mieszanka proszku do pieczenia, sody oczyszczonej, kremówki czekoladowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Shepherd 's Pie Daddy' s Way, Carbonara tatusia, oraz Pimm Daddy.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: torba na ciasto z końcówką dekorującą i foremką do ciastek bowtie
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Na ciasto ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia cupcake patelnie z 30 wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, sól i soda oczyszczona przesiać w dużej misce i odstawić. W misce miksera stojącego z przystawką do łopatek, cukier i jajka śmietany do jasnożółtego koloru, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać w oleju aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodać przesiane składniki i wymieszać do momentu włączenia.
6
Wymieszać z jogurtem. Zeskrobać po bokach miski, dodać port i wanilii i wymieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
8
Piec, aż włożona wykałaczka wyjdzie czysta, około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Niech babeczki ostygną 15 minut, a następnie wyciągnij je z patelni i umieść na stojaku chłodzącym lub blasze do pieczenia, aby całkowicie ostygły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Do lukier maślany: w misce miksera stojącego z mocowaniem trzepaczki, połączyć białka i śmietanę tatarską i ubić na średniej prędkości, aż się spieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodaj 1 1/2 szklanki cukru i ubijaj z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
12
W rondlu wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki cukru do 1/2 szklanki wody. Umieść termometr na patelni i umieść patelnię na średnim ogniu. Gdy syrop cukrowy osiągnie stopień miękkiej kulki (235 do 245 stopni F), natychmiast wlej go do białek, podczas gdy mikser jest na niskiej prędkości. Po dodaniu całego syropu, włącz mikser do góry i ubijaj, aż dno miski będzie chłodne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GrEliksir Gr
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Dodać masło i ubijać, aż będzie gładkie i jedwabiste.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
14
Dodać wanilię i wymieszać aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
15
Dla białej czekolady: rozpuścić białą czekoladę w podwójnym kotle. Obrócić każdą babeczkę do góry nogami i zanurzyć w roztopionej czekoladzie; odstawić do stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1
Włóż lukier do torebki z pożądaną końcówką dekorującą. Na każdej babeczce wymieszaj jeden niski zawirowanie lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
2
Posypać czekoladowymi płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
3
Rozwiń czekoladę modelowania z wałkiem do ciasta i pokroić w kształty bowtie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada ModelującaCzekolada Modelująca
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
4
Umieść po jednym na każdej matowej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja

Składniki

2(może być lub przeglądać)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)113Orzechy dowolne (posiekane)modelowanie czekolady lub kremówki czekoladowejmodelowanie czekolady lub kremówki czekoladowej30Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPerły zbożowe pokryte czekoladą, takie jak Crispearls Callebaut, do posypywaniaPerły zbożowe pokryte czekoladą, takie jak Crispearls Callebaut, do posypywania2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1 łyżka barwnika spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania0(może być lub przeglądać)krem tatarskikrem tatarski2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibiałka jaj (7 dużych białek)białka jaj (7 dużych białek)6jajajaja9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiportport2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1litrŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata794Orzechy dowolne (posiekane)(7 patyczków) niesolone masło pokrojone na 1-calowe kawałki(7 patyczków) niesolone masło pokrojone na 1-calowe kawałki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)miód cytrusowymiód cytrusowy2(może być lub przeglądać)miód cytrusowymiód cytrusowy4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana biała czekoladaposiekana biała czekolada4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiopakowanie mrożonego ciasta waniliowegoopakowanie mrożonego ciasta waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn