Out-n - in California Burger
Out-N-in California Burger może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz pikle, majonez rzepakowy, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj California Burger, California Club Burger, oraz Bezmięsny California Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małej misce.
Podzielić wołowinę na 4 równe porcje, delikatnie kształtując każdą z nich w patty o grubości 1/2 cala. Naciśnij nikiel wielkości wcięcia w środku każdego patty; posypać paszteciki równomiernie solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać paszteciki do patelni; gotować 3 protokół z każdej strony. Top każdy patty z 1 plaster sera; gotować 2 minut lub aż ser topi się i paszteciki są pożądany stopień doneness.
Umieścić 1 liść sałaty na dolnej połowie każdej bułki hamburgerowej; top z 1 patty, 1 plaster cebuli, 2 plastry pomidora, około 2 plastry awokado, 2 chipsy marynowane, około 1 1/2 sosu łyżki stołowej i górną połowę bułki.