D 'Best Chicken N' Dumplings
D 'Best Chicken N' Dumplings może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,24 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 34g białka, 34g tłuszczu i w sumie 651 kalorii. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymaga kurczaka, soli i pieprzu, margaryny i soli. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 4 godziny i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 238 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Rosół Einat Admony z Gondi (irańskie pierogi z kurczakiem i ciecierzycą), Chicken Shui Jiao (gotowane pierogi z kurczakiem), oraz Kurczak i pierogi.
Instrukcje
W dużej misce przesiej mąkę, sodę oczyszczoną i sól.
Pokrój w tłuszcz, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Mieszaj w wodzie, aż mieszanina utworzy kulkę. Ciasto podzielić na pół i uformować w kulki. Zawiń w folię i wstaw do lodówki na 2 godziny lub na noc.
Usuń skórę z piersi, uda i grzbietu kurczaka, ale zostaw ją na nogach i skrzydłach. Dopraw kurczaka solą przyprawową i włóż do dużego garnka.
Dodaj cebulę, seler i margarynę. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień, aby gotować na wolnym ogniu. Gotuj przez około 1 1/2 godziny, aż kurczak spadnie z kości.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj jedną kulkę ciasta na grubość około 1/8 cala.
Pokrój na 2-calowe kwadraty. Wrzuć do gotującego się bulionu i gotuj przez około 2 minuty. Delikatnie wymieszaj, aby zapobiec przywieraniu; w razie potrzeby dodaj więcej wody. Sezon rosół, podczas gdy pierogi gotują z solą, pieprzem i przyprawą drobiową. Dusić przez około 15 minut lub do momentu ugotowania pierogów.