Dżem z zielonych pomidorów i jagód może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 1044 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Na 4,71 zł / porcja, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, pektyny owocowe, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Słodko-pikantny dżem pomidorowy, Mała Partia Dżemu Pomidorowego Cherry, oraz Dżem Z Zielonych Pomidorów I Jagód dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jagody impulsowe i posiekany pomidor w blenderze lub robocie kuchennym 3 lub 4 razy lub do momentu, gdy mieszanina będzie prawie gładka.
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Wymieszać pektyny owocowe i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; gotować, stale mieszając, 5 minut lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pektyna Owocowa
4
Wlać gorącą mieszaninę do gorących słoików, napełniając do 1/4 cala od góry.
5
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryj od razu metalowymi pokrywkami i przykręć opaski.
6
Proces w łaźni z wrzącą wodą 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
* 5 szklanek mrożonych borówek, rozmrożonych, można zastąpić.