Czosnek Maślany Fasolka Szparagowa
Maślana fasola czosnkowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz cytrynowy, czosnek, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Maślana Fasolka Migdałowa, Czosnek zielony i fasola woskowa, oraz Fasola Szparagowa Czosnkowa.
Instrukcje
Umieść zieloną fasolkę na dużej patelni i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż fasola zacznie zmiękać, około 5 minut.
Dodać masło do zielonej fasoli; gotować i mieszać, aż masło się rozpuści, 2 do 3 protokół.
Gotować i mieszać czosnek z fasolką szparagową, aż czosnek będzie delikatny i pachnący, 3 do 4 protokół. Doprawić pieprzem cytrynowym i solą.