Czosnek Imbir Tofu
Czosnek imbir Tofu może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 122 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz tofu, tamari, limonka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 62 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ginger Tofu Stir-Fry, Three Pea Ginger Tofu Stir Fry, oraz Nerkowca Imbir Tofu.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku lub patelni na średnim ogniu. Wymieszać z czosnkiem i imbirem i gotować przez 1 minutę.
Dodaj tofu na patelni z tamari, i wymieszać do herbu. Przykryć i kontynuować gotowanie przez 20 do 30 minut.
Wycisnąć sok z limonki na tofu przed podaniem.