Czosnek i zioła zielona fasola
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czosnku i zielonej fasoli. Ten przepis służy 6 i kosztuje 38 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 51 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka masła, oliwa kalamatan, fasola, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Czosnek zioło ziemniaki pieczone marchew i fasolka szparagowa, Ziele Cytryny Zielona Fasola, oraz Zielona Fasola Ziołowa Dijon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić fasolę w 1 cal wody w rondlu 2-quart.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować na wolnym ogniu odkryte 6 do 8 minut lub do crisp-tender; odcedzić.
Masło, oregano, czosnek i sól rozgrzać w tym samym rondlu na średnim ogniu 1 do 2 minut.
Dodać fasolę i oliwki; wrzucić do herbu.