Czosnek Fasola Szparagowa Amandine
Czosnek fasolka szparagowa Amandine może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, fasolę, margarynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 minut. Z łyżeczką wynik 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Fasola Szparagowa Amandyna, Fasola Szparagowa Amandyna, oraz Fasola Szparagowa Amandyna.
Instrukcje
Fasolę gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Dobrze odcedzić i przełożyć do miski.
Podczas gdy fasola gotować, umieścić małą patelnię ciężkie na średnim ogniu, aż do gorąca.
Dodać migdały, i gotować, stale mieszając, 1 minutę lub do tosty. Odstawić migdały na bok.
Margarynę i pozostałe 4 składniki połączyć w małej misce.
Mieszankę margaryny zalać fasolą, delikatnie podrzucając do pokrycia.