Czosnek Bazylia Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj puree czosnkowego z bazylią. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 3 i kosztuje 93 grosze za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. Jeśli masz ziemniaki, sól i mielony pieprz, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Puree Z Bazylii, oraz Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Umieść odsączone ziemniaki, masło, serek, śmietana, suszona bazylia i czosnek w proszku w dużej misce.
Dobrze wymieszać z mikserem elektrycznym na średniej prędkości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.