Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową

Czerwony Snapper Z Salsą Cytrusową
Przepis Czerwony Snapper z salsą cytrusową może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 28 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 37g białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka pieprzu, snapper, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Czerwony Snapper z salsą cytrusową, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Czerwony Lucjan z cytrusami i sałatką z kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować jest Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn