Czerwono-złota sałatka owocowa

Czerwono-złota sałatka owocowa
Czerwono-złota sałatka owocowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. Jeśli masz nektaryny, maliny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Czerwona i Złota Sałatka z buraków, Sałatka Ziemniaczana Yukon Gold, oraz Sałatka Ziemniaczana 24 Karatowe Żółte Złoto.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj kulki melona, nektarynę i maliny, delikatnie rzucając, aby pokryć. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
NektarynaNektaryna
MelonMelon
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn