Czerwone Wino Plum Relish
Czerwone wino Plum Relish może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 4,06 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soku pomarańczowego, nasion kolendry, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym, Tarta Feta z Figowo-śliwkowym smakiem, oraz Przyprawa Śliwkowa lub Chutney dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni o średnicy od 12 do 14 cali połącz skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, wino, 3/4 szklanki cukru, kardamon, kolendrę i imbir. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, o 20 protokół.
W międzyczasie opłucz śliwki i pokrój na kawałki; wyrzuć pestki.
Do zredukowanego sosu dodajemy śliwki. Dusić szybko, często mieszając, aż owoce są bardzo miękkie i mieszaninę zmniejsza się do około 3 filiżanek, około 25 minut. Smak i dodać dodatkowy cukier w razie potrzeby, a następnie gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut więcej.
Podawać ciepłe, chłodne lub zimne.