Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem czekoladowym

Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem czekoladowym
Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem czekoladowym może być tylko napojem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 390 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka wody, sos czekoladowy, gruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Czerwone wino gotowane gruszki z nadzieniem Mascarpone, Czerwone Wino Gotowane Gruszki, oraz Czerwone Wino Gotowane Gruszki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij dno każdej gruszki i rdzenia od dołu, aby nadać każdej gruszce płaskie dno, aby stała pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
2
Połączyć wino, wodę, cukier, sok z cytryny, cynamon i anyż w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i ułóż gruszki na bokach w rondlu. Dusić gruszki przez 10 do 12 minut. Obrócić gruszki i kontynuować gotowanie do miękkości i łatwo szturchnąć widelcem, 8 do 10 minut. W razie potrzeby pracuj partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)Bita śmietana, świeża Mięta I Skórka Cytrynowa (opcjonalnie)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)Pokrojony W Kostkę Jednodniowy Chleb Francuski Lub Chleb Na Zakwasie (1-calowe Kawałki)
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)Ciepłe, Puree Z Gotowanej Dyni Piżmowej (110° Do 115°)
Dodatkowe Masło, Roztopione, OpcjonalnieDodatkowe Masło, Roztopione, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, RozmrożonyMrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
3
Wyjąć gruszki z mieszanki winnej i umieścić w naczyniu do serwowania, stojąc prosto. Kontynuuj wrzący sos do wina, aż zmniejszy się do około 3/4 szklanki, 5 do 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Napełnij rdzeń każdej gruszki sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo PosiekaneCiasteczka Z Masłem Orzechowym, Grubo Posiekane
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Na każdą gruszkę polać sosem winnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Zmielone Orzeszki ZiemneDrobno Zmielone Orzeszki Ziemne
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn