Czerwone Pieczone Jabłka
Czerwone pieczone jabłka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Ten deser ma 200 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłka, cukierki cynamonowe, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone jabłka, Pieczone Jabłka, oraz Pieczone Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj kwadratową patelnię 8x8 cali.
Usuń i zarezerwuj wierzchołki jabłek. Rdzeń jabłka, pozostawiając około 1/2 cala na dole. Ułóż w naczyniu do pieczenia.
W małej misce, wymieszać brązowy cukier, cynamon czerwone gorące cukierki i cynamon. Napełnij każde jabłko mieszaniną. Wymień jabłka.
Pozostałą mieszaninę posypać jabłkami.
Piec w nagrzanym piekarniku 30-35 minut, lub do momentu, gdy jabłka zmiękną.