Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem

Czerwone Buraczane Risotto Z Musztardą I Kozim Serem
Czerwone buraczane Risotto z musztardą i kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 296 kalorii. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz bulion warzywny, ocet balsamiczny, kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Buraczane Risotto z zieleniną, kozim serem i orzechami włoskimi, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Risotto z pieczonych buraków i koziego sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. W osobnym rondlu podgrzać bulion do gotowania na wolnym ogniu. Utrzymuj ciepło przez cały proces.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Do dużego rondla z masłem dodać buraki i cebulę. Gotować, aż cebula będzie miękka, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Dodać ocet. Stopniowo dodawaj jedną filiżankę gorącego bulionu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Trzymaj na wolnym ogniu. Gdy ryż wchłania bulion dodać kolejną filiżankę. Nadal mieszać. Powtarzaj ten proces, aż wszystkie trzy kubki zostaną dodane. Gotować na wolnym ogniu, aż ryż i buraki będą po prostu miękkie i risotto jest kremowe, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Groszek Goya®Groszek Goya®
5
Risotto podawać na wierzchu zieleni. Zakończyć obfitą porcją koziego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
ZieloniZieloni
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn