Czerwone, białe i niebieskie ciasta wiśniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czerwonego, białego i niebieskiego ciasta wiśniowego. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 7G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać pumpkin pie spice, cherry Pie nadzienie, lody vanillan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czerwone białe i niebieskie placki Whoopie, Czerwone, białe i niebieskie placki Whoopie, oraz Ciastka Z Białej Czekolady Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Przygotować ciasto Skórki zgodnie ze wskazówkami opakowania. Podzielić na 6 równych porcji, zwinąć w kulki i przechowywać w lodówce pod przykryciem przez co najmniej 1 godzinę. Na lekko posypanej mąką powierzchni zwiń każdy w okrąg o grubości około 1/4 cala.
Umieść każdy z walcowanych kół na blasze do pieczenia. Ciasto wiśniowe podzielić na środku każdej z 6 skórek ciasto i posypać każdą z przypraw pumpkin pie. Złóż krawędzie ciasta na ciasto wiśniowe nadzienie, upewniając się, aby pozostawić centrum ciasta odsłonięte.
Na każdym cieście umieść kilka zarezerwowanych borówek.
Boki placków posmarować mlekiem i posypać 2 łyżeczkami cukru.
Umieścić placki w piekarniku i piec przez 30 minut, lub aż skorupa jest złoty kolor i napełnianie jest bulgotanie.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
W średnim sosie na średnim ogniu wymieszaj jagody, cukier i dwie łyżki wody. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut. Wyłączyć ogrzewanie i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Aby podać, umieścić 1 ciepły placek na 6 talerzach, na wierzchu każdego placka z gałką lodów waniliowych i obfite mżawka z sosem jagodowym.