Czerwone Aksamitne Placki Whoopie
Ten przepis służy 13 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ocet destylowany, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Czerwone Aksamitne Placki Whoopie, Czerwone Aksamitne Placki Whoopie, oraz Czerwone Aksamitne Placki Whoopie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° z regałami w górnej i dolnej trzeciej. Wyłóż dwie blachy do pieczenia pergaminem.
W misce wymieszać mąkę, proszek kakaowy, sodę oczyszczoną i sól.
Beat masło, olej i cukier z mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone, o 2 protokół. Ubić w jajku, wanilii i occie.
Zmniejsz prędkość do niskiej i naprzemiennie mieszaj w mące i maślance partiami, zaczynając i kończąc mąką aż do połączenia.
Dodaj czerwony barwnik spożywczy i wymieszaj na małej prędkości, aż do całkowitego połączenia.
Łyżka 2 kopce łyżka ciasta 2-cale od siebie na wyłożonych blach do pieczenia.
Piec, przełączanie pozycji blach do pieczenia w połowie pieczenia, aż rundy są dmuchane i ustawić, 8 do 10 minut.
Przesuń pergamin z okrągłymi na stojaki z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Ubić razem twarożek, masło, sok z cytryny, wanilia, sól, i cukier, aż kremowy, 1 do 2 protokół.
Rozłóż około 2 łyżek nadzienia na płaskiej stronie połowy okrągłych; wierzch z pozostałymi okrągłymi, płaską stroną w dół, aby uformować ciasto whoopie.
•Aby uzyskać idealnie okrągłe placki whoopie, użyj 2 łyżki łyżki lodów z ciasto ciasto.* Przechowywać placki whoopie, schłodzone, w hermetycznym pojemniku, warstwy oddzielone między arkuszami pergaminu, do 3 dni. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.