Czerwone aksamitne babeczki z pomarańczowym kremem maślanym
Czerwone aksamitne babeczki z pomarańczowym maślanym kremem mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz masło, mąka ciasto, vanillan ekstrakt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czerwone aksamitne babeczki z polewą z pianki, Białe aksamitne babeczki z kremem Earl Grey, oraz Różowe Aksamitne babeczki ze świeżym lukrem Truskawkowym.
W dużej misce wymieszać burak czysty, cukier granulowany, jajka, olej i wanilię. Za pomocą plastikowej szpatułki mieszaj mieszaninę mąki jedną trzecią na raz, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Miód Cytrusowy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Łyżka ciasto do kubków muffin, wypełniając każdy prawie do górnej części liniowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
7
Piec, aż babeczki wiosna z powrotem po delikatnym naciśnięciu i wykałaczka włożona w środku jednego wychodzi z kilku wilgotnych okruchów trzymając, 25 do 30 minut.