Czerwona Rosyjska zupa z jarmużu i Chorizo (Caldo Verde)
Czerwona Rosyjska kapusta i zupa Chorizo (Caldo Verde) może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 437 kalorii, 24g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz rosyjski, ząbki czosnku, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Portugalski Caldo Verde-zupa z ziemniakami, jarmużem i Chorizo, Zupa Z Jarmużu Portugalskiego (Caldo Verde), oraz Caldo Verde-Portugalska Zupa Z Jarmużu.
Instrukcje
1
Gotować chorizo w oleju w garnku na średnim ogniu, często mieszając, aż zbrązowieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Przenieść chorizo na ręcznik papierowy z łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
3
Dodaj cebulę do tłuszczu w garnku i smażyć, aż zmiękną, 3 do 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem, płatki chile, i pieprz; gotować około 1 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Czosnek
Pieprz
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać bulion i ziemniaki; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Bulion
5
Wymieszać jarmuż i chorizo; przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż jarmuż będzie miękki, 3 do 5 minut. Doprawić solą.