Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash

Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash
Czerwona pierś z indyka Chile z salsą Succotash może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Za 8,23 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 857 kalorii, 105g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis z Foodnetwork wymaga jalapeno, soku z limonki, mielonego imbiru i kminku. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 83%. Ten wynik jest doskonały. Wieprzowina Chile Verde z czerwoną salsą Chile, Chile-Cytrusowa Pierś Z Indyka, oraz Jogurt grillowana pierś z kurczaka z ananasem pieczona czerwona papryka Salsa są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszaj wszystkie składniki w dużej niereaktywnej misce. Pierś z indyka nakłuć widelcem i dodać do marynaty, obrócić, aby całkowicie pokryć. Przechowywać w lodówce pod przykryciem przez co najmniej 4 godziny. Rozgrzej grill i grilluj pierś przez 1 do 1 1/2 godziny na złoty kolor i ugotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Wymieszaj wszystkie składniki w średniej misce i dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstaw na 30 minut.
3
Podawać w temperaturze pokojowej.

Składniki

23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekane chili poblano z nasionamidrobno posiekane chili poblano z nasionami2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefasola baby lima (jeśli zamrożona rozmrożona, jeśli świeża blanszowana)fasola baby lima (jeśli zamrożona rozmrożona, jeśli świeża blanszowana)12 łyżeczki czosnku w proszkuChipotle puree konserwoweChipotle puree konserwowe0Batoniki toffi Heathdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanejdo średniej wielkości białej lub żółtej cebuli, 1 pokrojonej na ćwiartki i 1 posiekanej12 łyżeczki czosnku w proszkumielone nasiona kopru włoskiegomielone nasiona kopru włoskiego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże ziarna kukurydzyświeże ziarna kukurydzy2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calacynamon mielonycynamon mielony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaimbir mielonyimbir mielony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamielony biały pieprzmielony biały pieprz1jalapeno, drobno pokrojone w kostkęjalapeno, drobno pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeży sok z limonkiświeży sok z limonki12 łyżeczki czosnku w proszku1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1 mała czerwona lub zielona papryczka jalapeno1czerwona papryka, drobno pokrojona w kostkęczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana czerwona cebuladrobno posiekana czerwona cebula01 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkuSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu2kgspierś z indyka świeża lub mrożonapierś z indyka świeża lub mrożona1żółta papryka, drobno pokrojona w kostkężółta papryka, drobno pokrojona w kostkę

Polecane wino: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz i Grenache to moje najlepsze typy na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne w przypadku pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jednym z win, które można spróbować, jest Gramona La Cuvee Cava. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
Gramona La Cuvee Cava
Gramona La Cuvee Cava
Słomkowy żółty kolor. Dobra intensywność i wyrazistość na nosie z aromatami pestkowych owoców brzoskwini, loquatu, jabłka i gruszki. Cytrynowa nuta skórki cytryny zapewnia świeżość. Maślane nuty i subtelny dotyk gatunków i miodu.Wino jest dobre na wejściu, średnio mocne na podniebieniu, z dobrą wagą owoców i dobrze zintegrowanym chrupiącym musem. Odświeżające wykończenie i trwała kwasowość.Wino to można spożywać przez cały posiłek, od "aperitifu" po "digestif". Gastronomiczny i wszechstronny.Mieszanka: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn