Czerwona papryka i Pesto fasolka szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj czerwonej papryki i zielonej fasoli Pesto. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 154 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.09 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pistacje, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego, Fasolka szparagowa z pistacjowym Pesto, oraz Chrupiąca fasolka szparagowa z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść galaretkę na Dolnym stojaku piekarnika. Rozgrzej do 45
Wrzucić fasolkę szparagową, paprykę, 1 łyżkę oliwy z oliwek i 1/4 łyżeczki soli; rozprowadzić na patelni.
Piec 8 minut, mieszając po 4 minutach. Natka pietruszki, pistacje, woda, 1 łyżka oliwy z oliwek, sok z cytryny, 1/8 łyżeczki soli i ząbek czosnku w robocie kuchennym. Wrzucić mieszaninę fasoli.