Czerwona Kapusta Po Niemiecku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj czerwonej kapusty w stylu niemieckim. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Jeśli masz ocet, kapustę, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kapusta i fasola po niemiecku, Niemiecka zupa z kapusty czerwonej słodko-kwaśnej, oraz Chrupiąca Kremowa Sałatka Z Kapusty Z Boczkiem Po Niemiecku.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać jabłko i cebulę, i smażyć 5 protokół.
Wymieszać cukier i 3 kolejne składniki; posypać kapustą.
Dodaj wino; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, 35 protokół.