Czerwona fasola i ryż z kiełbasą Andouille
Czerwona fasola i ryż z kiełbasą Andouille to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 625 kalorii, 31g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Jeśli masz oliwę z oliwek, paprykę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Czerwona Fasola I Ryż Z Kiełbasą Andouille, Brudny ryż z fasolą i kiełbasą Andouille, oraz Nowa Orleańska czerwona fasola i ryż z kiełbasą Andouille.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, kiełbasa, papryka, seler i czosnek, aż warzywa będą miękkie i rumiane, o 15 protokół.
Dodaj przyprawę kreolską; smażyć 1 minutę.
Dodaj pomidory z sokiem. Włącz ciepło do wysokiej; zeskrobać wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni.
Wymieszać bulion z kurczaka, fasolę z płynem i liściem laurowym; doprowadzić do wrzenia. Niższe ciepło, częściowo przykryć i gotować na wolnym ogniu, często mieszając, aż sos zmniejsza się i zgęstnieje, 30 minut.
Podzielić ryż między miski, łyżka mieszanki fasoli na górze i służyć.