Jeśli u pacjenta występuje około około 45 minut do wydania w kuchni, czerwona fasola i ryż może być ogromny bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 675 kalorii. Przepis ten zachwycił 1476 osób. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jeśli masz seler, kreolski przyprawy lub, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Czerwony Ryż Z Kiełbasą Habanero I Czerwoną Fasolą, Czerwona Fasola I Ryż, oraz Czerwona fasola i ryż.
Instrukcje
1
Umieść suszoną fasolę w dużej misce i przykryj je zimną wodą o kilka cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Suszona
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić na 8 godzin lub na noc. (Można je szybko namoczyć, wkładając je do miski i zalewając wrzącą wodą, przykrywając je o 2 cale, a następnie pozwalając im moczyć przez dwie godziny.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Drenaż.
4
Ugotuj fasolkę z szynką, czosnkiem, cebulą, wodą:
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Fasolę, szynkę, czosnek, posiekaną cebulę i wodę umieścić w dużym (8-quart) garnku i doprowadzić do wrzenia. Reduce to gotować na wolnym ogniu i przykryć, gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatki (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Usuń szynki, oddziel mięso od kości:
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
7
Z garnka wyjąć szynkę do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
8
Niech ostygnie lekko, a następnie rozdrobnić mięso z dala od kości. Wróć mięso z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
1
Dodaj seler, papryka, Worcestershire i przyprawy. Przykryć i gotować przez kolejną godzinę lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2
Doprawić do smaku sosem Tabasco, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Tabasco
3
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz