Czekoladowy Pływak
Czekoladowy deser wymaga około 1 godziny od początku do końca. Ten przepis jest dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 232 kalorie , 2 g białka i 14 g tłuszczu . Za 22 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, mąki, cukru i soli. Niewielu osobom ten deser naprawdę smakował. Z oceną Spoonacular wynoszącą 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki Cherry Coke Float z czekoladową skorupką , Mus czekoladowy w czekoladowej skorupce i Ciasto czekoladowo-daktylowe z czekoladową polewą toffi .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wsyp do rondla 1 szklankę cukru i 2 szklanki wody, zagotuj.
W średniej misce utrzyj tłuszcz i 1/2 szklanki cukru, aż do uzyskania gładkiej masy.
Wymieszaj mąkę, kakao, proszek do pieczenia i sól; wmieszaj do ubitej masy na przemian z mlekiem, tak aby ciasto nie było zbyt gęste. Wmieszaj wanilię.
Wlej wodę z cukrem do naczynia żaroodpornego o pojemności 2 litrów. Łyżeczką nakładaj masę czekoladową do syropu cukrowego, formując kluski.
Piecz przez 45 do 50 minut w nagrzanym piekarniku. Łyżką cedzakową wyjmij pierogi na talerze, polej syropem i podawaj.