Czekoladowy Deser Salami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowego Salami deserowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz długie biszkopty, kawę, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salami Czekoladowe, Salami Czekoladowe, oraz Salami Czekoladowe Snickers dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Rozłóż migdały, orzechy włoskie i pokruszone biszkopty w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Piec, aż orzechy są lekko tosty, 6 do 8 protokół. Całkowicie fajne.
Masło i czekoladę umieścić w żaroodpornej średniej misce i umieścić miskę na patelni z ledwo gotującej się wody. Mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka, o 6 protokół. Wymieszaj kawę, aż będzie gładka.
Dodać migdały, orzechy włoskie, kawałki biszkoptów i skórkę pomarańczową i mieszać do połączenia. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, aż firmy, ale formowalne, 1 1/2 do 2 godzin.
Podzielić mieszaninę czekolady na pół.
Umieść połowę mieszanki na środku 18-calowego kawałka plastikowej folii. Za pomocą szpatułki uformuj mieszaninę w kłodę o długości około 7 cali i średnicy 2 cali.
Zwiń kłodę w plastiku i przekręć końce, aby uszczelnić.
Toczyć w tę iz powrotem na powierzchni roboczej kilka razy, aby kłoda równomiernie okrągłe. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną czekolady. Przechowywać w lodówce dzienniki do firmy, o 1 godzinę.
Rozłóż cukier cukierniczy na talerzu obiadowym.
Wyjmij plastikową folię z kłód, a następnie zwiń je w cukrze, aż zostaną pokryte. Używając szczotki do ciast, odetnij nadmiar cukru.
Niech dzienniki siedzieć w temperaturze pokojowej przez 15 minut. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój kłody na plasterki o grubości 1/2 cala i podawaj.
Uwaga kucharza: deser można zamrażać do 1 miesiąca. Rozmrażaj w temperaturze pokojowej przez 25 minut przed krojeniem.