Czekoladowy Deser Salami

Czekoladowy Deser Salami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowego Salami deserowego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 28 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz długie biszkopty, kawę, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Salami Czekoladowe, Salami Czekoladowe, oraz Salami Czekoladowe Snickers dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Rozłóż migdały, orzechy włoskie i pokruszone biszkopty w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiscottiBiscotti
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Piec, aż orzechy są lekko tosty, 6 do 8 protokół. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
4
Masło i czekoladę umieścić w żaroodpornej średniej misce i umieścić miskę na patelni z ledwo gotującej się wody. Mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka, o 6 protokół. Wymieszaj kawę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać migdały, orzechy włoskie, kawałki biszkoptów i skórkę pomarańczową i mieszać do połączenia. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, aż firmy, ale formowalne, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
BiscottiBiscotti
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Podzielić mieszaninę czekolady na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
7
Umieść połowę mieszanki na środku 18-calowego kawałka plastikowej folii. Za pomocą szpatułki uformuj mieszaninę w kłodę o długości około 7 cali i średnicy 2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Zwiń kłodę w plastiku i przekręć końce, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Toczyć w tę iz powrotem na powierzchni roboczej kilka razy, aby kłoda równomiernie okrągłe. Powtórzyć z pozostałą mieszaniną czekolady. Przechowywać w lodówce dzienniki do firmy, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Rozłóż cukier cukierniczy na talerzu obiadowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Wyjmij plastikową folię z kłód, a następnie zwiń je w cukrze, aż zostaną pokryte. Używając szczotki do ciast, odetnij nadmiar cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
12
Niech dzienniki siedzieć w temperaturze pokojowej przez 15 minut. Używając ostrego ząbkowanego noża, pokrój kłody na plasterki o grubości 1/2 cala i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
13
Uwaga kucharza: deser można zamrażać do 1 miesiąca. Rozmrażaj w temperaturze pokojowej przez 25 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn