Czekoladowy Chleb Z Cukinii I

Czekoladowy Chleb Z Cukinii I
Potrzebujesz śniadanie bez nabiału? Czekoladowy chleb z cukinii mógłbym być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 346 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 47 centów za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. 254 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Chocolate Chocolate Chip Oliwa Z Oliwek Chleb Z Cukinii, Czekoladowy Chleb Z Cukinii, oraz Czekoladowy Chleb Z Cukinii.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj dwie patelnie bochenka o wymiarach 9x5 cali. W misce nadającej się do kuchenki mikrofalowej czekoladę w kuchence mikrofalowej, aż się rozpuści. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
MikrofalówkaMikrofalówka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj jajka, cukier, olej, startą cukinię, wanilię i czekoladę; dobrze ubij. Dodać mąkę sodę oczyszczoną, sól i cynamon. Złóż kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CzekoladaCzekolada
CynamonCynamon
CukiniaCukinia
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlej ciasto do przygotowanych patelni bochenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
4
Piecz w nagrzanym piekarniku przez 60 do 70 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na czekoladowy chleb z cukinii. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jednym z win, które możesz spróbować, jest NV Solera Cream Sherry. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn