Czekoladowo-Wiśniowe Glazurowane Ciasteczka
Czekoladowo-wiśniowe glazurowane ciasteczka mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz olej roślinny, sok z wiśni maraschino, wiśnie maraschino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Czekoladowo-Wiśniowe Glazurowane Ciasteczka, Ciasteczka Czekoladowe Bites, oraz Ciasteczka Czekoladowe Bites dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 24 miniaturowe kubki na muffinki z papierowymi kubkami do pieczenia lub spryskać sprayem do gotowania. Zrób ciasto na ciastka, mieszając mieszankę ciastek, wiśnie, olej, sok wiśniowy, ekstrakt z migdałów i jajko, aż do miękkiego ciasta. Łyżka ciasta do każdego kubka muffin wypełniając każdy o 3/4 pełne.
Piec w temperaturze 350 ° F 12 do 14 minut lub aż ciasto jest ustawione. Fajne 20 minut.
Umieść ciasteczka na regałach chłodzących.
Podgrzać 3/4 szklanki lukru na wysokiej przez 30 sekund; wymieszać. Zanurz szczyty ciastek w lukrze. Pozostawić na około 1 minutę; każdy kęs polać wiśnią.