Czekoladowo-pomarańczowe Wegańskie babeczki Halloween może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 80 centów za porcję. 723 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu jabłkowego, 4 szklanki bezmlecznej margaryny, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest idealny do Halloween. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Czekoladowo-Pomarańczowe Wegańskie Babeczki Halloween, Eggless Pomarańczowy Czekolada Cupcakes / Wegańskie Cupcakes, oraz Podwójne czekoladowe babeczki na Halloween.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 180°C / 350ºF i ułóż patelnię na babeczki.
Do miarki ubijamy mleko, sok pomarańczowy i ocet, odstawiamy na kilka minut, aby było dobrze i zsiadło.Ubij razem mieszankę mleka bezmlecznego, olej, cukier i skórkę pomarańczową. Przesiej mąkę, kakao, sól, proszek do pieczenia i sodę i wymieszaj, aż nie pozostaną duże grudki.Napełnij wkładki babeczkowe dwie trzecie drogi i piecz przez 22-26 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka Pomarańczowa
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Przenieść do regału chłodzącego.Podczas gdy babeczki są chłodzenia, zrobić dwa mrozy.Dla jasnego / pomarańczowego lukru, ubić 1/8 szklanki margaryny, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Dodać 1/2 szklanki przesianego cukru pudru i ponownie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
5
Dodaj 1/2 T soku pomarańczowego i trochę skórki pomarańczowej nadal ubijając, aż będzie puszysta.W przypadku lukru ciemnego/czekoladowego, ubić 1/4 szklanki margaryny, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cukierkowa Moneta
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka Pomarańczowa
¼ Czubatej Szklanki Mąki
6
Dodać 1/4 szklanki przesianego (niesłodzonego) proszku kakaowego i ponownie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
7
Dodać około 1 szklanki przesianego cukru pudru (1/4 szklanki na raz) i ponownie ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
8
W razie potrzeby dodaj mleko inne niż mleczne.Gdy babeczki są całkowicie schłodzone, umieścić zarówno frositngs w torbie rurki, i mrozić ładne Zawirowania lukier na babeczki.