Czekoladowe i migdałowe ciasteczka kanapkowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 28. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki uniwersalnej, półsłodkiej czekolady, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Czekoladowe Bananowe Ciasteczka Kanapkowe, Czekoladowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Ciasteczka Z Białej Czekolady I Migdałów.
Instrukcje
1
Migdały przekładamy do procesora i dodajemy 1/4 szklanki cukru. Migdały drobno zmielić. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i pozostałe 3/4 szklanki cukru w dużej misce, aż dobrze wymieszane. Ubij żółtko, ekstrakt z wanilii i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkowe Migdały
Ekstrakt Z Wanilii
żółtko Jaja
Migdały
Masło
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać mieszankę mielonych orzechów i mąkę i ubijać, aż utworzą się wilgotne grudki. Zbierz ciasto na 2 kulki; spłaszczyć każdą kulkę na dysku. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę i do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
3
Linia 2 blachy do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
4
Rozwałkuj połowę ciasta między arkuszami woskowanego papieru lub pergaminu, aby skrócić grubość 1/4 cala, posypując ciasto lekko mąką, aby nie przyklejać się i od czasu do czasu odrywając górny papier, aby usunąć zmarszczki. Odkleić górny arkusz. Używając owalnego foremki do ciastek 2 1 / 2x1 1/2 cala (lub szablonu kartonowego), Wytnij ciasteczka. Jeśli ciasto jest miękkie, wsuń bez obręczy blachę do pieczenia pod Papier i schłodzić 10 minut do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć Ciasteczka
Pliki Cookie
Ciasto
Mąka Uniwersalna
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Foremka Do Ciastek
Blacha Do Pieczenia
5
Przenieś pliki cookie do przygotowanych arkuszy, w odstępie 1/2 cala od siebie. Zbieraj resztki i przeroluj ciasto, wycinając więcej ciastek. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 15 minut przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ciasto
6
Umieść stojaki w górnej trzeciej i dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Piec ciasteczka 5 minut. Odwróć arkusze i piec, aż ciasteczka zaczną kolorować, o 6 protokół. Schłodzić ciasteczka na arkuszach 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
8
Przenieść do stojaków; całkowicie schłodzić. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
1
Krem zagotować na wolnym ogniu w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; dodać czekoladę i ubijać, aż się stopi i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Pozostaw do ostygnięcia, aż gruby, ale nadal spreadable, o 2 godziny.
4
Umieść połowę ciasteczek, od dołu do góry, na powierzchni roboczej. Łyżka do napełniania ganache w torbie z ciastem wyposażonej w gładką końcówkę 1/4 cala. Pozostawiając 1/4-calowy zwykły Brzeg, rurkę (lub rozłożony) ganache na ciastkach. Góra każdego z drugim ciastkiem, dolna strona w dół, naciskając, aby przylegać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na Ciasto
1
Czekoladę wymieszać w górnej części podwójnego kotła na gotującej się wodzie do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny Kocioł
2
Umieścić migdały w małej misce. Koniec 1 ciastka zanurzyć w czekoladzie, następnie w migdałach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
Migdały
Pliki Cookie
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść na arkusz folii. Powtórz z pozostałymi Plikami cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
4
Odstawić, aż dekoracji jest ustawiony. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w lodówce w pojedynczych warstwach między arkuszami woskowanego papieru.